Mina Projekt

Örtvandringar - Krapperup - Kryddiga perenn

Genom ett tidigare samarbete med Kryddiga Perenn i Krapperup föddes idéen att göra örtvandringar på ett annorlunda sätt.
Omgiven av gammaldags charm, växthus á la 1800 talet och massvis med härliga örter och dofter uppstod ett projekt med följande tema:
örter som ”must have”, örter till hälsan, örter till matlagning och örter ur Hildegard från Bingens liv och hennes kunskap.

Här möttes jag som ayurvedisk terapeut och hälsocoach med Hugo, ägare av Kryddiga Perenn, kunnig örtodlare med passion för gammaldags grejer, i en härlig gammaldags miljö.
Kryddat blev allt detta med mitt tidigare liv som dekoratör i Österrike och Hugo`s jätte spännande samling av gammalt sak och ting…. och fram kom en spännande kombo vars resultat ni kan upplever under mina örtvandringar, som kommer att blir en upplevelse för alla sinnena : se, lukta, smaka, lyssna ….och njut !

Klev in i vår värld av örternas magi och gammaldags charm …

Elisabeth, Hugos andra hälften, kompletterar oss och kommer att ha Kundalini-Yoga och Gong-Bad i ett av dessa gamla växthus.

Några bilderna är tagna av Ideàtelja Cecilia S Tukiaiinen som är en underbar människa och fantastisk stylist. Hon hjälpte till för att stämningen blev på pricken, tack Ceci !